Om crawlkurserbloggen

11659439_860419177383152_2498502078722421332_n-2

Allting är omöjligt. Ända tills någon gör det.

Om någon för fem år sedan sagt till Anna att hon skulle springa en mil på 45 min och simma 1500 m på 30 min – i ett sträck! – hade hon gapskrattat. ”Glöm det. Jag är 41 år! Jag är ingen elitidrottare, jag har fött två barn och jag har jobb och ett liv.”

Ett år senare gjorde hon det.

Och hon vet exakt varför hon klarade det.

– Det var för att jag hittade motivationen i gruppen där jag tränade crawl. Jag fick kicken på första utomhuspasset i Delsjön. Att träna swimrun var en så häftig upplevelse. Tala om endorfinkick!  Kanske för att de i gruppen inte var några övermänniskor, utan helt vanliga människor som tvivlade på att de skulle klara det, precis som jag. Men tack vare dem försökte jag. Och fortsatte tills jag gjort min första tävling. Det gäller att hitta just den där grejen som får en att orka ett steg till.

Motivationen, själva anledningen till att man fortsätter trots allt är unik för varje människa. Och det är vad den här bloggen handlar om. Alla vi som skriver här tävlar i Swimrun och Triathlon och är i olika stadier av livet. Ålder, yrken, liv. Vi har olika mål.Och alla pusslar vi för att få ihop träningen med vardagen. För att få tillräcklig tid i bassängen, på cykeln eller i löpslingan. För några av oss går det lätt, för andra är det tuffare. Men vi älskar det!

#crawlkurserbloggen handlar om människor som tränar hos crawlkurser.com. Vi vill något mer med crawlet och har bestämt oss för en resa där träning blivit en del av livet.Här delar vi med oss av våra historier, av med- och motgångar, skratt och ibland gråt.

De som bloggar på crawlkurserbloggen är alla personer som tränar crawl hos crawlkurser.com. Bloggen kommer ha ett femtontal gästbloggare som beskriver sin vardag och träningen inför den kommande tävlingssäsongen Kom gärna med synpunkter, tips, pepp och kritik:  allt uppskattas. Följ oss under

#teamcrawlkursercom #crawlkurserbloggen #crawlkursercom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *