Skip to content

Fit February -> Sick February

img_7854

Det är ju alltid väldigt lätt att bestämma sig för vad man ska göra sen. Nästa månad ska jag börja plugga. I morgon ska jag förbereda mötet osv. I januari bestämde vi att i februari ska vi börja vara noga med kost och träning… vi döpte till och med februari till FF – Fit February! Riktigt fjantigt, jag vet! Vi har väl tränat ganska bra under december och januari. Simmat på med kompisarna måndag, onsdag, fredag och sprungit så ofta vi hunnit. Men nu skulle vi snäppa upp. Sova, träna och äta broccoli och ägg varenda dag, typ. NÄ! Så blev det inte. Först blev jag sjuk, sen blev Anna sjuk, sen blev jag sjuk, sen blev Anna sjuk osv. Så istället för ägg och broccoli har vi njutit av vin, ost och choklad och annat smarrigt som man förtjänar när man är krasslig. Det har förstås varit helt fantastiskt! Men i söndags så bestämde vi att mars… ojojoj, då kommer det hända grejer! En fördel med att vara sjuk är att man har tid att fundera på sommaren och möblera runt i swimruntävlingskalendern. Det finns ju numera fler tävlingar än helger så det gäller att hålla tungan rätt i mun

Ungefär såhär ser det ut för mig och Anna

Seedningsloppet (23 mars) Pers på milen? Dagen efter crawlkursers vårfest!?
ÖtillÖ Hvar swimrun (2 april) Längsta simningen typ 3000 m!
Göteborgsvarvet (20 maj) Blir trött bara jag tänker på avenyn!
ÖtillÖ Utö swimrun (28 maj) Hur kallt kommer det vara denna gången?
Borås swimrun (11 juni) Sägs att den ska vara jobbig. Hoppas de tänkt om kring seedning på kön!!! Bra uppvärmning inför nedanstående.
Rockman (15 juli) Banan är typ halva ÖTILLÖ och tar lika lång tid. Spännande.
Wet rock race (28 juli) Livrädd för denna tävlingen. Inga paddlar och dolme!? Jag kommer sjunka.
Marstrand swimrun (12 augusti) Sommarens höjdpunkt! Kommer Micke och Mirella hänga med på klipporna den här gången? Vinner vi för tredje året i rad?
ÖtillÖ (4 september) Är sub 9.30 möjligt för oss? Tveksamt men inte omöjligt
ÖtillÖ xxx (12 november) Den fortfarande hemliga tävlingen gör säsongen oändligt härligt långt. Förhoppningsvis hålls den lika långt söderut.

Nu får det bli en semla… det gäller att passa på innan mars börjar!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

crawlkurserbloggen
Assign a menu in the Left Menu options.