Skip to content

Alla goda ting är tre…

29447428052_dd91311815_o1Ikväll meddelade ÖtillÖ-organisationen meritplatserna till ÖTILLÖ The Swimrun World Championship 2017.  Jag och Anna är sjukt glada att kunna berätta att Team Crawlkurser.com kommer står på startlinjen för tredje året i rad!

Förra året höjde vi ribban rejält till 10:30 h  och hoppade 30:01 m över… vilket fortfarande känns ofattbart. Vi har inte hunnit fundera på några nya mål men 9:29:29 känns väl jämt och snyggt.

Nu fortsätter vi nöta längder med kompisarna i crawlkurser tills det blir säsongspremiär i Hvar den 2 april. Vi har ett helt gäng tävlingar planerade för att stå på startlinjen så redo som möjligt… men det berättar vi mer om inom kort…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

crawlkurserbloggen
Assign a menu in the Left Menu options.