Skip to content

Seger – En bra prövning inför ÖtillÖ

Johan Johansson skriver om Skyfall Swimrun i Skottland

Hej alla ! Nu är vi i mål efter drygt 8 timmar. Endast två av lagen (vi och Magnus/Jesper som vi åkte ner med) som startade den långa kom i mål, resten blev avplockade eller bröt. Ganska många dök inte upp pga vädret. Det har varit helt brutal löpning. Nästan alla 40 km har gått över obanad myr. Tänk sjunka till midjan. Tänk fastna till vaden i varje steg. Tänk stuka fötterna precis hela tiden. Passat oss lite tjurskalliga ganska bra. Vi har verkligen krigat och är jättenöjda. Bara några minuter efter Magnus och Jesper som är riktigt starka löpare. En bra genomkörare inför ÖTILLÖ. Tack för att ni hejat. Och grattis Markus till segern ?

Se målgången

https://www.facebook.com/swimrunuk/videos/807488876088757/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

crawlkurserbloggen
Assign a menu in the Left Menu options.