Skip to content

Fiesta!

Fiesta! Ropar Sjöodjuren varje tisdag kväll. För tisdagar är nämligen Sjöodjurens egna dag och det är då vi klistrar på oss lösmustascherna, tar på oss stora sombrerohattar och spelar intensivt på våra färgglada maracas. För vi har nämligen myntat en egen ”högtid” och det är den berömda Tacotisdagen. Och det som är så grymt med tacotisdag är att den inte bara infinner sig en gång om året som alla andra tråkiga uråldriga högtider utan den återkommer VARENDA vecka. Så bra!

Egentligen uppkom tacotisdag för vi behövde hitta en bra sysselsättning innan det sena simpasset i Askim som inte börjar förrän 20.30. För somliga kanske detta inte är en sen tid att träna på, men för två trötta Sjöodjur var det väldigt svårt att ta sig ur soffan för att hoppa i den  kalla bassängen. Tacotisdag blev den perfekta lösningen.

Då tänker ni säkert, vad är det som är så speciellt med just tacotisdag då, förutom att man äter fruktansvärt god tacos? Jo, det är viktigt att det blir en helhets upplevelse.Vi börjar såklart kvällen med att äta väldigt god tacos som varierar från gång till gång och efter middagen är det lite kaffe och förhoppningsvis något sött till om man har tur. Till kaffet har vi en liten tradition som har varit återkommande under våra år som vänner och det är nämligen att vi spelar Yatzy. Vi upptäckte vårt lite för nördiga gemensamma intresse tidigt i vår vänskapsrelation och sedan dess har vi spelat många omgångar tillsammans.

Efter tacos, kaffe, något sött och några omgångar yatzy så har klockan hunnit bli träningsdags och det är dags att bege sig till det härliga gänget i Askim för ett kul simpass.

http://www.crawlkurserbloggen.com/wp-content/uploads/2017/03/img_9606.jpg?w=450

TACO HEJ, Kram SJÖODJUREN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

crawlkurserbloggen
Assign a menu in the Left Menu options.