Skip to content

Tankar på fel ställe…

image

Day before race day…

Natten kunde varit bättre, vaknar vid 01:30 av att dottern kräks i säng å på golv på hotellrummet, hon har varit dålig några dagar, ja sedan vi kom ned hit men vi upplevde henne på bättringsvägen i går kväll, så fel vi hade å skulle ha, min kära fru tog hand om nattens misär tack för det, men det skulle visa sig bara vara början….

somnar om efter en stunds ångest över om det var magsjuka, vaknar vid 03 av att den andra dottern som ligger brevis mig febertoppar å flänger omkring (feberyrar) just då känner jag att världen är emot mig. timmarna går å allt är tämligen lugnt tills det är dags att gå ned för morgoninsimmet, dotter två hon med febertoppar kräks i säng nummer två å golv, nu kan jag inte låta någon annan ta hand om det utan jag torkar å försöker så gott det går.

klockan 09 är det dags för stora dottern att göra ett återbesök hos doktorn, hon hinner inte mer ön resa sig så …..igen, till slut kommer vi ned till doktorn å han skickar dottern till sjukhus för undersökning där är de fortfarande kvar (skriver detta på kvällen) de ska stanna under natten.

Så här dagen innan en tävling som man sett fram emot går man in i bubblan å försöker fokusera se växlingarna framför sig etc idag har tankarna varit hos mina sjuka döttrar å framförallt den stora tjejen, den lilla tjejen har för första gången varit med på registration, racebreifingen och förstås inspektion av såväl simstart som simuppgång, hon mår mycket bättre å har tyckt att dagen varit okey, inte konstigt med massa spontan inköp å besök hos syster på sjukhus samt blivit omhändertagen av farmor och farfar som våldgästat oss här nere…

image

cykeln är nu incheckad, växlingspåsarna är packade, sportdrycksflaskorna är färdig preppade, kläder är framlagda, röbetsjuicen är nästan uppdrucken.

missären verkar inte sluta här, det väntas bli riktigt skitväder under morgondagen, temperaturen,vinden & vågorna skrämmer mig mindre, det är regnet som är värst det blir som såpa på vägarna…men det är ju lika för alla.

image

men värst är natten innan, sömnen blir aldrig som den borde och med vetskapen av vad man utsatte sig för imorse så….

Jag återkommer förhoppningsvis med en racereport ???

/ Zantelid startnummer 281

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

crawlkurserbloggen
Assign a menu in the Left Menu options.