Skip to content

Simma tillsammans är kärlek.

När klockan ringer och solen fortfarande är mitt i skönhetssömnen är det dags. Kläderna ligger vikta och förberedda, allt gjordes iordning kvällen innan för att sambo ska slippa bli väckt i ottan.
Tassar ut, låser dörren. Alla grannarna sover djupt, jag möter sopgubbarna på gatan som tjoar högt och ler mot mig när jag kliar den sista tröttheten ur ögonen. Ler tillbaka och låter våra blickar mötas en kort sekund. Känner mig fylld av energi och lycka.

När jag öppnar dörren från omklädningsrummet in mot simbassängen är det som att klockan spolats fram och det är mitt på ljusaste dagen. Olika simgrupper är mitt i träningen och en av grupperna är klara och sitter och skrattar och hejar fram de som kör sin sista intervall innan det är vår tur. Klockan är någon minut i 7 och där sitter dom, min simgrupp. Dom som drar mig när jag är trött och som jag retar när jag är pigg. Kärlek, vänskap och ett jävlaranamma.

Avverkar längd efter längd och tänker bara här och nu, orkar inte hålla fokus mer än på det som händer exakt i detta nu. En timme senare kliver vi upp, då är det vår tur att skratta och njuta.

img_0994
Jag älskar det, jag älskar att simma och att få sporras tillsammans med andra från Crawlkurser.com

Dom ger mig guldkant i vardagens gråaaura.

Må gott,

/Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

crawlkurserbloggen
Assign a menu in the Left Menu options.